.

 

Little Chapel Stables 

 

 
   
 

 

 
 

Nieuws 2013

Op donderdag 25 april om 7.00 uur in de ochtend is het 1ste veulen van Dazzling geboren. Super trots zijn we op dit hengstje wat een plaatje om te zien is het!

Schitterend zwart bont veulen met mooie blauwe ogen echt in een woord WOW. Daar hebben papa en mama goed hun best op gedaan! Hierdoor worden we alleen nog maar nieuwsgieriger naar het veulen voor 2014!! Maar eerst nu het laatste veulen voor 2013 wat zal dat gaan worden?

Op woensdag avond 17 april 2013 om 23.50 is ons eerste veulen van dit jaar geboren.
En wel van Shiney en Dandy na een dracht van 331 dagen heeft Shiney het leven gegeven aan een super mooi klein en fijn merrie veulen zilverappel bruin bont en ik denk homozygoot bont ben er super blij mee.
Ze zal de naam LCS Dandy's Lucky Shot gaan heten roepnaam Lucky.

Een droom die uit komt!

Op 9 april rijden we met goede moed naar de hengstenkeuring te Bunschoten. Tesamen met de Mini Horse Shop onze 1ste beurs met onze nieuwe shop. Trots zijn we onze stand aan het opbouwen waarna we als snel de 1ste klanten krijgen. Niet oplettende wat er omgeroepen wordt doordat we zo druk met de stand zijn blijkt al snel ons hengstje te moeten. Dandy wordt snel van de trailer gehaald en gepoets na 20 moeten staan we met hem in de ring. Hij laat zich goed zien en zijn dus al super tros op deze kanjer. We krijgen dan ook een 1ste premie van de jury waar we super trots op zijn!

Juim Fiege is er ook met haar paardjes we raken aan de praat. Ze heeft wegens beŽindiging hobby al haar paarden te koop staan, en had daarom ook al vaker gekeken naar haar prachtige paarden die zei heeft en nu dus te koop staan. Inmiddels heeft Tiz, Juim haar hengst ook al gelopen en ook een 1ste premie gehaald. Wat een hengst is het in een woord WOW een Beauty! Nog even verder gebabbeld met Juim en naar haar prachtige Tiz gevraagd en deze kans kon ik niet voorbij laten gaan en heb besloten hem te kopen echt een droom uit duizenden.

Super bedankt Juim dat ik Tiz van je heb kunnen kopen ik zal hem netjes verzorgen!

Westwind Scouts Tiz N Honor, roepnaam Tiz

 
 
 

© Copyright  Little Chapel Stables